Lamborghini Reventón te koop voor maar $300.000,-

Lamborghini Reventón te koop voor maar $300.000,-

Een Lamborghini Reventón voor minder dan een miljoen? Het klinkt raar, maar het is waar. Soort van dan, want het is wel een echte Lamborghini maar geen echte Reventón. De enige optie die er dan nog is, is dat we met een replica te maken hebben. Welke gek gaat er zijn originele Lamborghini omtoveren in een auto die toch niet helemaal exact hetzelfde zal zijn als het beoogde model? Wellicht was het resultaat niet gewenst en staat de auto daarom al te koop op Ebay.

De donorauto voor deze wannabe Reventón is een heuse Lamborghini Murciélago. Natuurlijk is de Reventón gebaseerd op de Murciélago, dus je bent al halverwege, maar het karweitje met succes afronden is toch best lastig. De replica ziet er best netjes uit maar als je verder kijkt zie je toch enkele schoonheidsfoutjes. De achterkant is niet helemaal in verhouding en ligt wat lager dan bij de echte Reventón en de koplampen kloppen niet. Verder missen we natuurlijk de echte velgen al is dat een bijzaak. Er is voor $150.000,- in de replica geïnvesteerd, dat zegt de verkoper in ieder geval en de auto staat te koop voor drie ton in dollars. Het is nog best prijzig voor een Lamborghini Murciélago uit 2002, een Lamborghini waarvan sommige vinden dat hij mooier is dan de LP640. Je krijgt er nu in ieder geval wel een bijzondere auto en een best goed geslaagde replica voor terug, maar naar onze bescheiden mening had de eigenaar beter die $150.000,- in zijn zak kunnen houden.

Lamborghini Reventón te koop voor maar $300.000,-
Lamborghini Reventón te koop voor maar $300.000,-Lamborghini Reventón te koop voor maar $300.000,-Lamborghini Reventón te koop voor maar $300.000,-

Izza92 bedankt voor de tip!

Reacties op dit artikel


Stem nu voor de spot van de dag